Започна ремонт на още една от натоварените пътни отсечки в Разград,

...
Започна ремонт на още една от натоварените пътни отсечки в Разград,
Коментари Харесай

Започна ремонт на участък от ул. „Добруджа“ 

Започна ремонт на още една от натоварените пътни прави в Разград, които имаха потребност от рехабилитация. Докато се правят ремонтните работи, ще е затворен за придвижване  участъкът от ул. „ Добруджа “ сред кръстовището с ул. „ Княз Борис “ и кръстовището с ул. „ Перистър “, участъкът е с обща дължина 350 м.

Днес започна фрезоването на пътната настилка, по-късно ще се извършат местни поправки и асфалтиране – изясни Басри Басри, механически началник в „ Строймонтаж “ЕАД “. 

Фирмата извършва ремонтните работи, които са част от публичната поръчка „ Основен ремонт на бул. „ Априлско въстание “ в сектора от ул. „ Пета “(автогара)до ул. „ Търговищко шосе “ и на ул. „ Добруджа “ от ул. „ Перистър “ до ул. „ Княз Борис “, която бе на стойност 200 000 лева. Ремонтът започва след решението на Общински съвет-Разград от последната сесия през ноември. Местните парламентаристи дадоха авансово единодушие Община Разград да поеме ангажимент за финансиране на стойността за индексиране на цената на контракта по публичната поръчка, който е подписан през декември 2021 година, след като неведнъж са се нараснали цените на главните материали за осъществяване на ремонта.

При уместно метеорологично време ремонтните работи ще приключат до няколко дни.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР